Viking Line har under augusti ett oslagbart erbjudande för alla som någon gång velat koppla av under en vacker kryssning. Nu har du chans att göra det helt gratis under årets sista sommarmånad! Enda haken är att du måste vara medlem i Viking Line Club, men eftersom det också är gratis kan du skapa ett medlemskap direkt!

Du börjar med att klicka på den röda knappen här nedanför, och sedan när du är på Viking Lines hemsida kommer du till höger se en till röd knapp som det står "BLI MEDLEM" på. Fyll i formuläret och sedan är det klart! Sedan när du är medlem kan du ta del av följande:

  • Gratis minikryssning mellan Kapellskär och Mariehamn
  • Gratis kaffe och mazarin i kafeterian ombord
  • Gratis anslutningsbuss till färjorna

När det gäller anslutningsbussarna har Viking Line en särskild sida där du kan se vilka områden som täcks. Tar du hellre bilen till båten går det också bra, men då tillkommer en avgift på 100 kronor.

Det finns en hel del att göra ombord också. Ta till exempel tax free-affären där du kan fynda med upp till 50 procent rabatt. Eller den berömda buffén som är framtagen med hjälp av Sveriges kocklandslag. Du har alltså möjlighet att roa dig lite extra om du vill, men är du bara ute efter en gratis minikryssning går det alldeles utmärkt!