Så här i semestertider är det många som bokar sin resa via en så kallad affiliate, det vill säga en sajt som samlar flyg, hotell och annat på ett och samma ställe för att konsumenten ska kunna jämföra priser. Det finns ganska många olika affiliates inom reseindustrin, men just nu har en av dem – Expedia – upp till tio procent rabatt på utvalda hotell!

Fortfarande är flyget det klart vanligaste sättet att ta sig runt i Europa eller utanför kontinenten, men om det skulle vara så att du hellre tar tåget går det utmärkt att bara boka hotell också! Se till att bli medlem hos Expedia för de förmånliga priserna. Det är helt gratis, och kostar bara lite tid.

Precis som på många andra sajter av den här typen är det lätt att hitta rätt. Du behöver bara veta under vilka datum du ska resa, var du ska samt hur många ni blir. Expedia tar hand om resten och visar dig de bästa priserna för hela paketet. Just rabatten på utvalda hotell gör det värt att testa Expedia även om du redan använder en annan, liknande sajt.