Letar du efter semester?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om semester.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Upp till 10 % rabatt på utvalda hotell när du bokar via Expedia

Så här i semestertider är det många som bokar sin resa via en så kallad affiliate, det vill säga en sajt som samlar flyg, hotell och annat på ett och samma ställe för att konsumenten ska kunna jämföra priser. Det finns ganska många olika affiliates inom reseindustrin, men just nu har en av dem –... Läs mer »

Ta del av upp till 10 % rabatt på utvalda hotell »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Vinn en häftig resa till Bali

Nu är det dags för en till gratistävling här på Gratis.se. Den här gången heter destinationen Bali, och du tävlar på samma sätt som du kanske är van vid på den här sajten. Det handlar alltså om att du registrerar dina personuppgifter, vilket leder till att du kommer få reklam via SMS, mejl, post och... Läs mer »

Bali lockar väl? »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis inträde hos LEGOLAND Windsor Resort i Storbritannien

Om du har vägarna förbi Storbritannien i oktober, samt har någon i familjen eller vänskapskretsen som har ett av de utvalda namnen, kan det bli tal om gratis inträde hos LEGOLAND Wondsor! Nu tänker du säkert ”vaddå utvalda namn”? Jo, metoden i den här kampanjen är minst sagt annorlunda! Det är nämligen bara personer med... Läs mer »

Mot LEGOLAND »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Låna flytväst gratis i Kungsbacka

Kungsbacka ligger på västkusten, och bor du där är du säkert väl medveten om den vackra skärgården (Gottskär till exempel) och den seglarvänliga kusten. Om du vill ut med båten under varma dagar passar det därför bra att Kungsbacka kommun lånar ut flytvästar helt gratis! Det enda du behöver göra är att promenera bort till... Läs mer »

Låna flytväst helt gratis - om du bor i Kungsbacka! »