norwegian flyg

Flygbolaget Norwegian har kommit med en kul idé – de lottar ut CashPoints till deras klubbmedlemmar i Norwegian Rewards. Allt du behöver göra är att gå med och få gratis Norwegian Rewards CashPoints.

Spela till dig en resa gratis
Kasinobranschen går riktigt bra just nu och det vill så klart de flesta få en del av. Norwegian är ett lågprisflygbolag som inte känns som ett sådant, och nu har de börjat med ett lotteri för de som är medlemmar i lojalitetsklubben Norwegian Rewards. Lite spänning utan kostnad alltså. Börja med att bli medlem och signa upp dig för deras nyhetsbrev. Där kan du få gratis Norwegian Rewards CashPoints genom att vara med i en dragning där de lottar ut hela 5 000 poäng – vilket räcker till både resor och produkter.

Samla poäng för billigare resor
Som alltid när det gäller tävlingar gäller det att inte ge upp och försöka hela tiden tills lyckan är framme. Men även om du inte skulle vinna kan det löna sig att vara en del av gratis Norwegian Rewards och använda din medlemsstatus när du flyger med dem eller bokar saker från deras samarbetspartner. Poängen är dessutom ovanligt lätta att hantera – du kan använda dem redan på din nästa resa för att få en liten rabatt på priset.